Trainingskamp in Málaga

Op zoek naar een trainingskamp en uitgekomen in Málaga? Wat ons betreft een goede keus! Trainingskampen in en rondom Málaga zijn van alle gemakken voorzien. Aan de Costa del Sol leeft men voor de sport. Er zijn dan ook talloze, goede sportaccommodaties te vinden. Ideaal voor een trainingskamp met jouw voetbal- of hockeyteam!

Geniet van een volledig georganiseerd trainingskamp in Málaga

Bij Sportkampen.com boek je heel gemakkelijk een volledig georganiseerd trainingskamp naar Málaga. Wij stellen voor jouw team een pakket samen dat precies aansluit op jullie wensen. Zo is er keuze uit verschillende hotels, vluchtdatums en heb je opties tot het plannen van talloze leuke extra activiteiten. Afgelopen jaren vlogen al de nodige teams naar het zonnige zuiden voor een trainingskamp met Sportkampen.com! Zijn jullie de volgende?

Meerdere mogelijkheden in de buurt

Málaga is een prachtige plek om te verblijven, maar sluit niet direct andere dichtbijgelegen locaties uit! Torremolinos, Fuengirola en Benalmadena zijn geweldige alternatieven op een trainingskamp in Málaga. Op nog geen half uur rijden vanaf het vliegveld van Málaga sta je al in een van deze bruisende badplaatsen. Met talloze uitgaansgelegenheden, een prachtig strand en goede sportfaciliteiten zijn het uitermate geschikte plekken voor een trainingskamp.

Trainingskampen in Málaga

Activiteiten tijdens een trainingskamp

Bij een verblijf in Málaga of het nabijgelegen Torremolinos of Benalmadena zijn er talloze mogelijkheden tot activiteiten. Waar in de meeste gevallen voetbal of hockey de rode draad vormt voor het trainingskamp, kunnen er nog heel wat gaten in het programma goed ingevuld worden. Ga met jouw teamgenoten voetgolfen, padellen, een fietstocht maken door Málaga óf zelfs een wedstrijd bezoeken van Segunda Division-club Málaga CF! Vergeet ook niet het lokale nachtleven te ontdekken!