Sportkampen voor bedrijven

Sportkampen voor bedrijven

Wist u dat Sportkampen.com ook de ideale partner is voor bedrijven? Sporten is namelijk erg belangrijk voor een goede gezondheid en mentale fitheid. Het ziekteverzuim is nog nooit zo hoog geweest door onder andere een hoge werkdruk en onvoldoende balans tussen inspanning en ontspanning. Een gezonde levensstijl en plezier in het werk zijn de beste remedie om ziekte tegen te gaan. Vitaliteit is het toverwoord en dat kan Sportkampen.com uw bedrijf en uw werknemers bieden!

Een aantal dagen sportief op pad met je collega’s is voor bedrijven ideaal om de werknemers zowel lichamelijk en geestelijk in balans te houden. Naast het sporten is het als groep ook de ideale teambuilding en leert onze ervaring dat dit de basis van het team versterkt. Of je nu gaat voor een aantal dagen hiken met je collega’s in de bergen in Zuid-Spanje, te fietsen rondom Calpe in de Costa Blanca, een partijtje padel in Barcelona of te suppen aan de Atlantische Oceaan in de Portugese Algarve. De saamhorigheid zal een enorme impuls krijgen als collega’s met elkaar een aantal dagen samen reizen, sporten en in het buitenland verblijven.

De gehele reis kan door Sportkampen.com op maat worden gemaakt inclusief de vluchten of andere vorm van vervoer (trein, bus, boot, etc.). Het programma maken we samen met u op maat en u mag ervan uit gaan dat wij alles tot in detail met u afstemmen. Wij regelen alles voor u van A tot Z en vinden het belangrijk daarin aan te sluiten op uw wensen en het eventuele budget.

Qua sportieve activiteiten zijn er talloze mogelijkheden zoals padel, fietsen, suppen, (foot)golf en tennis. Het programma is verder uit te bereiden met culturele teambuildingsmogelijkheden zoals kookworkshop paella of een stadstour per fiets of step. Als u ook op het vlak van teambuilding met uw team aan de slag wilt, of op inividuele basis, dan verzorgen wij ook de professionals die dit kunnen begeleiden.

Door onze vele jaren ervaring en het uitgebreide netwerk van Sportkampen.com zijn de mogelijkheden eindeloos. Kom in gesprek met ons en ervaar onze flexibiliteit en passie om voor uw bedrijf een energieke trip te mogen organiseren.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.