Sportkampen.com is continue bezig om het aanbod te verbeteren en te verbreden. Sportkampen.com is de laatste weken intensief in contact geweest met de hostelketen Stayokay en is verheugd om te melden dat er een samenwerking is bekrachtigd.

‘Door de samenwerking met Stayokay hebben we ons aanbod in het binnenland in potentie direct uitgebreid met 21 locaties door heel Nederland. Daardoor kan Sportkampen.com voor alle sportgroepen een ideaal arrangement samenstellen waarbij specifiek naar elke behoefte gekeken kan worden kijkend naar het budget, het doel en de gewenste regio,’ vertelt Tim van Ammelrooy namens Sportkampen.com. ‘Stayokay is al jaren een begrip voor groepsaccommodaties in eigen land en wij zijn uiteraard trots met een dergelijke partner samen te gaan werken. Ook voor scholen en zelfs bedrijven is Stayokay een ideaal mogelijkheid als je kijkt naar studiereizen en teambuilding in combinatie met sport.’

Stayokay heeft op dit 21 locaties in heel Nederland en verdere uitbreiding is in zicht. En ook op hele unieke plekken zoals in de kubuswoningen van Rotterdam, het slot van Heemstede, direct aan het water in Maastricht of in het Vondelpark van Amsterdam. Dat maakt het naast het sportieve karakter ook nog een bezienswaardigheid om op trainingskamp, studiereis of teambuilding te gaan.

Sportkampen.com heeft voor komende zomer en de winter van 2025 alweer de eerste boekingen binnen. Wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers.