Toont alle 2 resultaten

Trainingskamp in Málaga

Tijdens een trainingskamp in Malaga train je op een goed onderhouden sportveld, geniet je van de Spaanse zon en beleef je het sfeervolle nachtleven. Bij Trainingskamp.com boek je complete reizen inclusief retourvlucht, veldhuur, een verblijfplaats en transfers.

.
.
.
459.00

 

  • 3 nachten in een 3* hotel
  •  Ontbijt, half- of volpension
  • Begeleiding op de locatie
  •  Verblijf dicht bij je trainingslocatie
  • Retourvlucht

.
.
.
479.00

 

  •  3 nachten in een 4* hotel
  • Ontbijt, half- of volpension
  • Begeleiding op de locatie
  •  Verblijf dicht bij je trainingslocatie
  • Retourvlucht


De specialist in trainingskampen naar Málaga

Met ruim 16 jaar aan ervaring is Trainingskamp.com een van de meest betrouwbare partners in de organisatie van trainingskampen. Met de nodige ervaring en kennis op zak weten wij precies wat jullie als team nodig hebben voor een geslaagde trip. Onder de vlag van Voetbalreizen.com hebben wij in voorgaande jaren vele klanten geholpen bij hun op maat gemaakte uitjes, voetbalreizen en trainingskampen.

Velden in Málaga

Voor een trainingskamp in Malaga wordt er gebruik gemaakt van trainingsvelden in en rondom de stad. Ook wordt er mogelijk uitgeweken naar een prachtig complex in Torremolinos op zo’n 18 kilometer van de stad vandaan. Bij deze sportaccommodatie is alles wat een sportershart begeert aanwezig. Naast een piekfijn veld is het ook mogelijk om gebruik te maken van goed onderhouden kleedkamers, het gezellige horecapunt en een prachtig terras. Boek je trainingskamp in Malaga bij Trainingskamp.com.

Uitgaan in Málaga

Málaga is hot! Om uiteenlopende redenen is deze prachtige kustplaats een bestemming die hoog op je lijstje moet staan! Uitgaan in Málaga is ook tijdens je trainingskamp bijna een must! De stad staat bekend om zijn gemoedelijke sfeer en prima feestjes. Zoals in een Zuid-Spaanse stad wel vaker het geval is, zijn de straten bezaaid met gezellige kleine kroegjes en tapasbars. Uiteraard zijn er voor de echte feestbeesten onder ons ook verschillende clubs die prima begaanbaar zijn tot in de late uurtjes.

Ben je even uitgekeken op de grote stad maar wil je toch met de groep op stap? Waarom breng je dan niet eens een bezoekje aan Torremolinos of Benalmadena! Deze twee kustplaatsjes liggen op steenworp afstand van het stadscentrum van Málaga en staan bekend om hun geweldige uitgaansgelegenheden.

Activiteiten in Málaga

Tijdens een trainingskamp in Málaga zijn er genoeg mogelijkheden voor randactiviteiten. Zelden zal een team ervoor kiezen om enkel te trainen gedurende hun periode onder de Spaanse zon. Om het dichtbij de sport zelf te houden, wordt er geregeld gekozen voor een sportief potje voetvolley op het strand óf test men elkaar uit op de voetgolfbaan. Ook is het mogelijk om een stadstour per fiets te boeken. Málaga is met haar groene omgeving en vele fietspaden absoluut fietsvriendelijk! Informeer voor meer activiteiten in en rondom Málaga bij ons. Wij zijn bekend in Málaga en weten precies wat past bij uw trainingskamp plannen!