Trainingskamp in
Benalmadena

Toont alle 2 resultaten

Sportkampen Benalmadena

Plan een trainingskamp in Benalmadena en geniet van de perfecte combinatie tussen sport, vermaak en rust. De Spaanse kustplaats is een ideale plek om te werken aan prestaties, teambuilding en het spelplezier van jouw ploeg. Boek je trainingskamp naar Benalmadena bij Trainingskamp.com.

.
.
449.00

 

  • 3 nachten in een 3* Hotel
  •  Volpension
  • Begeleiding op de locatie
  • Verblijf dicht bij je trainingslocatie
  • Retourvlucht

.
459.00

 

  • 3 nachten in een 3* Hotel
  •  Volpension
  • Begeleiding op de locatie
  • Verblijf dicht bij je trainingslocatie
  • Retourvlucht


De specialist in sportkampen naar Benalmadena

Onder de vlag van Voetbalreizen.com deden wij al ruim 16 jaar aan ervaring op in het organiseren van trainingskampen. Daarbij gingen veel teams jullie al voor met het boeken van een compleet georganiseerd trainingskamp in Benalmadena. Boek bij Trainingskamp.com voor een alles omvattende reis inclusief verblijf, retourvlucht, vervoer ter plekke en de veldhuur.

Velden in Benalmadena

In Benalmadena zijn er verschillende locaties waar op relaxte wijze getraind kan worden. Wanneer een veld lastig te voet te bereiken is, zorgen wij dat er vervoer is dat jullie direct naar het veld en na afloop van de training weer terug naar het hotel brengt. Bij het complex tijdens een trainingskamp in Benalmadena zijn prima onderhouden kleedkamers en een horecagelegenheid aanwezig. Uiteraard zijn de velden waarvan wij gebruik maken van dermate hoge kwaliteit dat iedereen prima uit de voeten kan.

Uitgaan in Benalmadena

Benalmadena is gelegen in een deel van Spanje waar iedere zomer (en de rest van het jaar in mindere mate) de focus ligt op feesten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jullie als team niet aan jullie trekken komen. Zowel in Benalmadena zelf, het nabijgelegen Torremolinos en La Carihuela kun je prima stappen. Met verschillende grote clubs en een tal van gezellige kroegen kun je door tot in de late uurtjes. Vergeet alleen niet dat de kans groot is dat je de dag erna weer representatief op het trainingsveld moet verschijnen!

Activiteiten in Benalmadena

Tijdens je trainingskamp in Benalmadena is er natuurlijk een wijd scala aan in te plannen activiteiten. Je komt namelijk niet alleen naar Spanje om te stappen en te trainen. Door de korte afstand tot Malaga komt het geregeld voor dat teams ter plekke een fietstour plannen in deze prachtige stad. Ook wordt er zo nu en dan een voetbalwedstrijd van de plaatselijke FC bijgewoond. Uiteraard is het ook mogelijk om in overleg een stadiontour door het mooie La Romareda te maken. Heb je graag meer informatie over mogelijke activiteiten tijdens je trainingskamp in Benalmadena? Neem dan contact met ons op of vraag naar de mogelijkheden bij je reisleider.