Sportkampen.com en het iconische sportmerk Robey zijn een samenwerking gestart. Alle medewerkers en begeleiders zullen vanaf heden met trots de sportieve kleding dragen van Robey tijdens hun werkzaamheden in het veld.

Het merk Robey bestaat al sinds 1947 en heeft de voetsporen al meer dan verdiend, zeker in de voetbalsport. Vele voetballers en voetbalclubs dragen al vele jaren de kleding van Robey. Sinds kort heeft Robey ook een kledinglijn geïntroduceerd in de populaire racketsporten paddel en tennis. Daarnaast is er ook uitgebreid naar de individuele sporter in de gym en fitnesszalen en is er tevens een trendy lijn ontworpen onder de naam ‘Off Pitch’.

Het bedrijf Sportkampen.com richt zich naast de sport voetbal ook op onder andere tennis en paddel. En bedient ook de doelgroepen school, bedrijven en overige organisaties. er zijn dus vele raakvlakken tussen deze twee ambitieuze bedrijven.

Toine van den Berg (brand manager Robey) en Tim van Ammelrooy (directeur en eigenaar van Sportkampen.com) zijn dan ook content met deze samenwerking. “Robey heeft de laatste jaren een geweldige ontwikkeling meegemaakt en beweegt mee met de markt als trendy en innovatief sportmerk. De kleding straalt de perfecte combi uit van sportief en hip en is bovendien kwaliteit zeer hoogwaardig”, aldus Tim van Ammelrooy.

Toine van den Berg vult dit aan. “Als hofleverancier van het Nederlandse voetbal past de samenwerking met Sportkampen in ons beleid om overal in de doelgroep zichtbaar te zijn. Het trainingskamp is een begrip in de voetbalwereld, een jaarlijks hoogtepunt voor ieder team. Daar verbinden wij dan ook graag onze naam aan. Daarnaast kennen wij de mensen achter Sportkampen al jaren, hierdoor weten wij dat de persoonlijke aandacht en service voor de sportverenigingen hoog in het vaandel staan. Kortom, een mooi een-tweetje”.

De samenwerking zal per direct starten en naast de kleding zullen de medewerkers van Sportkampen ook het merk Robey uitdragen in diverse (reis)accessoires.