Trainingskamp in
Albufeira

Toont alle 2 resultaten

Trainingskampen Albufeira

Een trainingskamp in Albufeira is ideaal om even van de gewone routine af te stappen. Een perfecte plek om te trainen en te werken aan teambuilding. De Algarve heeft alle ingrediënten voor een geslaagd trainingskamp: zon, strand en perfecte sportvelden. Even van Nederlandse bodem afstappen om vervolgens terug te keren als een onverslaanbaar team.

.
479.00

 

  • 3 nachten in een 4* hotel
  • Volpension
  • Begeleiding op de locatie
  • Verblijf dicht bij je trainingslocatie
  • Retourvlucht

.
Nieuw
469.00

 

  •  3 nachten in een 3* hotel
  • All inclusive (incl dranken)
  • Begeleiding op de locatie
  • Verblijf dicht bij je trainingslocatie
  • Retourvlucht


De specialist in trainingskampen in Albufeira

Trainingskamp.com is dé specialist op het gebied van het verzorgen van trainingskampen. Ook in Portugal hebben wij de benodigde ervaring en contacten. Door deze eigenschappen en kennis kunnen wij trainingskampen samenstellen op basis van jouw wensen. Of je nu op zoek bent naar een trainingskamp voor je hockey-, voetbal-, wielren- of tennisteam; bij Trainingskamp.com zit je goed.

Velden in Albufeira

Je hoeft je nooit druk te maken om de velden tijdens jouw trainingskamp in Albufeira. Het veld is op meerdere dagen beschikbaar voor een goede trainingssessie. De velden verkeren in goede staat zodat je onder prima omstandigheden kunt trainen met de groep. Daarnaast zullen wij ons best doen om een gewaagde tegenstander voor jouw ploeg te vinden. Zo kun je tijdens het trainingskamp zien hoe jouw team er voor staat.

Uitgaan in Albufeira

Wat is nou een betere plek om uit te gaan dan Albufeira. De stad kent het zeer populaire uitgaansgebied ‘The Strip’. Een lange straat die garant staat voor één ding: feesten. De Nederlandse en Engelse kroegen zijn zeer populair in het gebied. En wil je een avond overslaan omdat jouw favoriete ploeg speelt? Geen probleem, bijna elke kroeg heeft een aantal tv’s hangen om sport te bekijken. En dat allemaal onder het genot van een biertje, shotje of wijntje. Tot aan de vroege ochtend kun jij je vermaken in het uitgaansleven van Albufeira. Maar vergeet niet, er moet ook getraind worden!

Activiteiten in Albufeira

Niet alleen het uitgaan is populair in de Algarve, er is nog veel meer te beleven. Je kunt er mooie boottochten maken. Als je geluk hebt zwemmen er wilde dolfijnen om de de boot heen. Het blijven nieuwsgierige dieren die willen spieken wat jij aan het doen bent. Naast de dieren die je kunt spotten, vaar je ook langs verschillende indrukwekkende natuurgebieden die in de Algarve liggen. De ultieme kans om ook even tot rust te komen tijdens jouw trainingskamp in Albufeira.
Naast de mogelijkheid om een boottocht te maken, bevindt zich ook het ‘einde van de wereld’ in de omgeving. Vlakbij het plaatsje Ságres vind je het meest zuidelijke punt van Europa. Als je al ooit eerder in Portugal bent geweest, zal de naam je bekend voorkomen. Het populairste Portugese biermerk is vernoemd naar het piepkleine plaatsje. Vroeger dacht men dat de aarde hier stopte, nu is het een toeristische trekpleister. Het uitzicht is spectaculair, je ziet de kliffen stijl naar beneden lopen en de oneindige oceaan voor je.
Ook is de Algarve een prachtige omgeving om te gaan mountainbiken. Je kunt langs verschillende plekken crossen. Je fietst door de Portugese bergen, duinen en bossen heen. Een indrukwekkende plek om de kuiten flink te trainen! Ook kun je op de stranden een potje voetvolley spelen. Op vrijwel elke strandlocatie vind je een plek voor een wedstrijdje voetvolley. Het trainingskamp in Albufeira heeft alles. Zon, plezier, een goede accommodatie en genoeg activiteiten!