Sportkampen in Portugal

Toont alle 2 resultaten

Sportkampen Portugal

Een sportkamp in Portugal is met het steeds populairder wordende Albufeira zo ondenkbaar niet meer. Verblijf in een goed hotel in de Algarve en geniet van het zonnetje tijdens je trainingstripje naar het zuiden van Portugal. Terwijl onder meer het voetbalseizoen stil ligt tijdens de koude Nederlandse wintermaanden, kun jij met jouw team ‘gewoon’ doorwerken aan een succesvolle tweede seizoenshelft.

.
479.00

 

  • 3 nachten in een 4* hotel
  • Volpension
  • Begeleiding op de locatie
  • Verblijf dicht bij je trainingslocatie
  • Retourvlucht

.
Nieuw
469.00

 

  •  3 nachten in een 3* hotel
  • All inclusive (incl dranken)
  • Begeleiding op de locatie
  • Verblijf dicht bij je trainingslocatie
  • Retourvlucht


De specialist in sportkampen naar Portugal

Met ruim 16 jaar aan ervaring weten wij van Sportkampen.com, voorheen onder de vlag van Voetbalreizen.com, precies waar sporters naar op zoek zijn. In samenspraak en volledig naar wens van de klant vullen wij je reis in. Ben je op zoek naar een sportkamp onder de zon tijdens de winterperiode? Dan is naast een reisje naar Portugal ook Spanje een voor de hand liggende bestemming. Al onze locaties zijn voorzien van geweldige sportfaciliteiten, een goede verblijfplaats en eventuele retourtickets.

Sportkamp locaties in Portugal


Op sportkamp in Portugal is letterlijk en figuurlijk een groot feest. Onze meest bezochte locatie is Albufeira. Deze stad in het zuiden van Portugal staat bekend om het feestgedruis dat de plek bezoekt in de zomermaanden. Ook in de wintermaanden is er genoeg te beleven in de Algarve.

Met temperaturen die zelden onder de tien graden duiken, is het prima vertoeven. Ook voor sporters zijn het ideale omstandigheden. Waar in Nederland mogelijk de ijspegels nog net niet aan je neus hangen, kun je tijdens een sportkamp in Portugal heerlijk met korte mouwen sporten. Optimale omstandigheden om jezelf voor te bereiden op een spannende tweede seizoenshelft! Uiteraard denken wij ook graag met jullie mee omtrent sportkampen op andere momenten in het jaar.

Geheel verzorgd op sportkamp naar Portugal


Om de gewenste vooruitgang te boeken tijdens een sportkamp in Portugal is het belangrijk dat alles goed is geregeld. Het zelf organiseren van zo’n trainingstripje kan de nodige moeite en stress met zich meebrengen. Boek daarom je gehele sportkamp bij Sportkampen.com. Naar invulling van jullie wensen organiseren wij een reis inclusief vliegtickets, vervoer ter plekke, een verblijf en een geschikte sportlocatie.
Bij behoefte aan extra activiteiten zoals voetgolf, een pubquiz of het bezoek aan Faro hoef je het maar aan te geven en wij bekijken direct de mogelijkheden. Uiteraard is de kans ook groot dat jullie ter plekke een oefenwedstrijd tegen een lokale of andere aanwezige ploeg kunnen spelen. Zo heb je direct een leuke graadmeter voor de (her)start van de competitie.