Over ons

Sportkampen.com is gespecialiseerd in de organisatie van sportkampen in binnen- en buitenland.

Met uiteenlopende achtergronden, sportvoorkeuren, favoriete voetbalclubs en competities kunnen onze medewerkers zich gemakkelijk verplaatsen in de wensen van de klant. Met de nodige ervaring in het organiseren en faciliteren van sportkampen kunnen wij al jullie vragen beantwoorden.

Al onze medewerkers delen twee grote passies: sport en reizen. Of het nu voetbal, tennis, padel, hockey of wielrennen is; sportnieuws wordt altijd gepassioneerd besproken op kantoor. Met de nodige knowhow op het gebied van sport en reizen vertellen wij jou graag wat meer over onze sportkampen.

Een van de belangrijkste speerpunten van ons als organisatie is het persoonlijk contact met onze klant. Wij als (sport)reisbureau vinden dat wij het aan jullie verschuldigd zijn om jullie te voorzien van een beetje extra service. Je kiest voor ons, wij zullen dan ook zorgen dat alles van A tot Z is geregeld. Naast het verblijf regelen wij tijdens een sportkamp ook de veld- of baanhuur, het vervoer (vlucht en/of bus) en de lokale begeleiding. Hebben jullie aanvullende wensen? Schroom niet en neem contact met ons op! Wij zijn in geval van nood zelfs 24/7 bereikbaar op ons noodnummer.