Trainingskamp in
Maastricht

Enig resultaat

Trainingskampen Maastricht

Op trainingskamp in Maastricht voelt voor ploegen uit het noorden en westen van het land haast als een buitenlandse trip. Reis af naar het zuidelijkste puntje van Nederland en bereid je ploeg optimaal voor op de hervatting van de competitie.

.
Nieuw
99.00

 

  • per nacht in een 4* hotel
  • Volpension
  • Begeleiding op de locatie
  • Verblijf dicht bij je trainingslocatie
  •  Eigen vervoer


De specialist in trainingskampen naar Maastricht

Onder de vlag van Voetbalreizen.com deden de trainingskampspecialisten van Trainingskamp.com ruim 16 jaar aan ervaring op. Reizen naar zowel binnen- als buitenland worden volledig verzorgd georganiseerd. Kies je voor een trainingskamp in Maastricht? Dan verzorgen wij op basis van jullie wensen een trainingskamp inclusief verblijfplaats, veldhuur en eventuele activiteiten.

Velden in Maastricht

Zuid-Limburg staat bekend om zijn groene, heuvelachtige omgeving. Maastricht is gelegen in een dal aan de Maas en vormt daarmee een perfecte uitvalsbasis als je op zoek bent naar een rustieke, sfeervolle plek. Hier zijn het stadsleven en een groene omgeving perfect te combineren. Afhankelijk van jullie wensen en de beschikbaarheid wordt er een trainingslocatie gekozen inclusief goed (kunst)grasveld en kleedkamers. Uiteraard zijn de velden altijd in de goede staat en hoef je niet bang te zijn dat je op een knollenveld belandt.

Uitgaan in Maastricht

Het centrum van Maastricht staat bekend om haar middeleeuwse pleinen en bijzondere architectuur. Wandel door de smalle straatjes of neem plaats op een van de gezellige terrasjes op het Vrijthof. Ook ‘s avonds is er genoeg te beleven tijdens een trainingskamp in Maastricht. De Limburgse hoofdstad bruist iedere dag van de week. Het nachtleven gaat in veel clubs en kroegen door tot de zon weer opkomt. Werk aan een hecht team in het holst van de nacht.

Activiteiten in Maastricht

Naast stappen en winkelen is Maastricht op nog veel andere vlakken een prima plek om te vertoeven. Dompel je bijvoorbeeld onder in de Limburgse geschiedenis tijdens een bezoekje aan de Mergelgrotten. Deze zijn door de jaren multifunctioneel gebleken en liggen vlakbij Valkenburg, op zo’n 10 kilometer van Maastricht vandaan. Extra leuk tijdens een trainingskamp in Maastricht: stap op de mountainbike en verken de grotten vanaf de fiets.

Trainingskamp.com is bekend in de omgeving van Maastricht en helpt jullie dan ook graag verder bij het plannen van extra activiteiten. Daarbij kun je denken aan pubquizzen, een potje golf of het huren van mountainbikes.