Haarlem

Enig resultaat

Trainingskamp Haarlem

Op trainingskamp in Haarlem om scherp de competitie te hervatten? Dat kan! Vermijd een verre reis en boek een trainingskamp in eigen land. In Haarlem kun je elke kant op. Het ligt dichtbij het strand en de hoofdstad is om de hoek. De belangrijkste reden mag niet vergeten worden. Op het moment dat het om de punten gaat, moet jouw team scherp zijn.

.
99.00

 

  • p.p.p.n in een 2* hostel
  • Ontbijt, half- en volpension mogelijk
  • Begeleiding op de locatie
  • Verblijf dicht bij je trainingslocatie
  •  Eigen vervoer


De specialist in trainingskampen in Haarlem

In het gehele land biedt trainingskampen.com geheel verzorgde reizen aan. Zo ook in Haarlem waar wij de juiste contacten en ervaring hebben voor een succesvol trainingskamp. We kiezen de beste velden en overnachtingsplaatsen voor jou uit! In Haarlem hebben we een prachtige combinatie gevonden van deze twee factoren!

Velden in Haarlem

In Haarlem zijn wij op zoek gegaan naar de beste velden uit de omgeving. Dat allemaal zodat jouw selectie helemaal gereed is voor de hervatting van het seizoen. De velden liggen er in goede conditie bij en zijn goed bespeelbaar. Alle oefeningen kunnen vlekkeloos worden uitgevoerd op deze grasmat. Tijdens het trainingskamp in Haarlem staat er hoogstwaarschijnlijk ook een ploeg op jullie te wachten voor een oefenpot. Een perfecte momentopname zo met de herstart van de competitie op de loer.

Uitgaan in Haarlem

Het uitgaansleven in Haarlem is reuze gezellig. Je kunt kiezen voor verschillende discotheken of voor de gezellige cafés. Dat allemaal in hartje Haarlem. Op de terrassen geniet je aan het water van de voorbijvarende bootjes. Andere steden zijn ook gemakkelijk te bereiken. Bijvoorbeeld Amsterdam, in een kwartier reis je vanuit Haarlem af naar de hoofdstad. Daar worden geregeld grote feesten gevierd. Maar het is zeker ook de moeite waard om de terrassen, cafés en discotheken van Haarlem een keer te ervaren.

Activiteiten in Haarlem

Haarlem ligt op een ideale plek in het land, je kunt alle kanten op vanuit de stad. Een dag hardlopen door de Amsterdamse Waterleidingduinen waar je al joggend het mooie bosrijke gebied verkend. Of een dag naar het strand van Zandvoort waar je traditioneel een dagje kunt uitwaaien. Ook een potje voetgolf is geen gekke gedachte tijdens een trainingskamp in Haarlem. Binnen 15 kilometer zit er een perfecte plaats om jouw zachte voeten te laten spreken. Het trainingskamp bevat alle mogelijkheden om weer scherp terug te keren in de competitie!