Sportkampen.com heeft voor komende winter afspraken kunnen maken met diverse luchtvaartpartners over extra capaciteit. Hierdoor heeft Sportkampen de beschikking over nog meer stoelen op extra stoelen tegen marktconforme prijs. Daardoor is Sportkampen.com nog beter in staat alle wensen van haar klanten te vervullen.

Sportkampen.com, dat met alle grote luchtvaartmaatschappijen samenwerkt, heeft onder meer extra stoelen in kunnen kopen naar en vanaf de populaire locaties in Portugal en Spanje. Dit geldt met name voor de eerste drie weken van januari 2025.

Accountmanager Michael Blonk, die momenteel in Spanje een inspectie uitvoert, is blij met de extra mogelijkheden. ‘De aanvragen, boekingen en offertes vliegen de afgelopen weken de deur uit. Om meer clubs te voorzien van ideale vliegtijden is dit een belangrijke stap. Wij adviseren de clubs om niet te lang te wachten met het aanvragen van een offerte of het maken van een boeking. Veel clubs willen op dezelfde vluchten en daardoor is enige doortastendheid wel een voordeel.’

Sportkampen.com mocht afgelopen winter het trainingskamp van 95 clubs verzorgen. Wilt u ook een trainingskamp in de voorbereiding en/of in de winter van 2025? Neem middels deze link contact met ons op.