Trainingskamp in
Düsseldorf

Toont alle 2 resultaten

Trainingskampen in Düsseldorf

In Düsseldorf bieden wij verschillende trainingskampen aan. Een aantal kilometer over de grens bij Venlo kom je terecht in deze grote moderne Duitse stad, die veel te bieden heeft. Düsseldorf telt ruim 600.000 inwoners en is de perfectie trainingslocatie voor de sporter en toerist. In deze stad heeft Trainingskamp.com prettige locaties uitgekozen voor geslaagde trainingskampen.

.
.
.
.
.
219.00

 

  •  2 nachten in een 4* hotel
  •  Volpension
  • Begeleiding op de locatie
  • Verblijf dicht bij je trainingslocatie
  •  Eigen vervoer

.
.
.
.
.
179.00

 

  •  2 nachten in een 4* hotel
  •  Volpension
  • Begeleiding op de locatie
  • Verblijf dicht bij je trainingslocatie
  •  Eigen vervoer


De specialist in trainingskampen naar Düsseldorf

Net als in Nederland, Portugal en Spanje hebben wij ook contacten bij onze oosterburen. Met verschillende hotels in ons aanbod is de keuze is reuze. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hotel midden in de stad. Je verblijft dan op loopafstand van het nachtleven. Je kunt ook voor een rustigere omgeving kiezen door een hotel te boeken dat iets buiten de stad ligt. De accommodaties zijn geselecteerd op faciliteiten, ligging en kwaliteit.

Velden in Düsseldorf

Duitse trainingsfaciliteiten staan erom bekend dat ze de perfectie naderen. Onder goede omstandigheden kan jouw team zich klaar maken voor het nieuwe seizoen. Er is keuze tussen een natuur- en kunstgrasmat. De reisafstand naar het complex is minimaal. Naast de velden kun je ook in overleg gebruik maken van extra faciliteiten zoals een sportschool, sporthal en zwembaden. Ook zullen wij een waardige tegenstander zoeken voor een oefenwedstrijd in de buurt.

Uitgaan in Düsseldorf

Zeven dagen in de week en 365 dagen in het jaar is het een feest in het centrum van Düsseldorf. Aan keuze geen gebrek tijdens een avondje uitgaan. De stad kent ruim 200 verschillende cafés en clubs. Het moderne Düsseldorf staat elke avond garant voor een groot feest. De stad staat niet voor niets in de top 5 meest populaire steden van Duitsland. Tijdens een trainingskamp in Düsseldorf moet je er toch op zijn minst een beetje een feestje van maken!

Activiteiten in Düsseldorf

In een grote stad als Düsseldorf is genoeg te doen! Wat zeker de moeite waard is om te bezichtigen, is het oude historische gedeelte van de stad. Je wandelt met open mond door de smalle authentieke straatjes die vol staan met historische panden. In het nieuwe gedeelte tref je de winkelstraten en de moderne wereld. De stad kent twee gezichten met ieder zijn eigen verhaal.

De stad is ook de thuishaven van Fortuna Düsseldorf. De ploeg die momenteel haar wedstrijden speelt op het tweede niveau van Duitsland. Het stadion van de club is twee keer zo groot als een gemiddeld Eredivisie-stadion! Ruim 54.000 toeschouwers kunnen en zullen de ‘Fortunen’ aanmoedigen in de Merkur Spiel-Arena. Een wedstrijd van Fortuna Düsseldorf mag niet ontbreken tijdens het trainingskamp. Mocht de ploeg niet spelen dan is een stadiontour nog altijd een prima alternatief om toch wat mee te krijgen van de voetbalcultuur van de stad.